Начало За контакти Регистрация

Рио - Груп ООД - производство на пластмасови изделия

Производство на пластмасови изделия - транспортни опаковки, части за хладилници, каси, кофи и др.


За контакти:

Адрес: гр. Асеновград, бул. Асеновградско шосе № 1, п.к. 207
тел.: 032/ 682 247
e-mail: rio_group@abv.bg


Категории: Други

Ключови думи: пластмаса, пластмасови изделия, опаковки