Начало За контакти Регистрация

ГЕН - Георги Найденов ЕТ - инструменти и оборудване

Търговия с инструменти и оборудване за металообработващи и шлосерско - монтажни машини.


За контакти:

Адрес: гр. Асеновград, ул. Сливница № 8
тел.: 0331/ 6 31 07
e-mail: gen_g.naidenov@abv.bg


Категории: Инструменти, машини

Ключови думи: инструменти, металообработване, шлосерска машина, оборудване