Начало За контакти Регистрация

Пасха - НПП

Сервиз на:
- автоматични перални, бойлери, печки;
- хладилна и климатична техника;
- доставка и монтаж на климатици;
- автоклиматици.
Услуги по домовете.


За контакти:

Адрес: гр. Асеновград,
GSM: 0888 702 798, 0898 388 540, 0878 198 703, 0878 245 225
e-mail: pasha_npp@abv.bg


Категории: Ел материали и сервиз

Ключови думи: сервиз, монтаж, ел уреди